Victory Publications

Overwin het kwade door het goede

Alvin J. Schmidt - Hoe het christendom de wereld veranderde

De westerse beschaving wordt in toenemende mate pluralistisch, geseculariseerd en Bijbels onwetend. Veel mensen hebben weinig gevoel, hoe hun levens geprofiteerd hebben van de invloed van het christendom en kijken vaak vijandig of met wrok naar de kerk. Hoe het christendom de wereld veranderde heeft de geschiedenis per onderwerp gerangschikt. Gegrond in gedegen onderzoek en geschreven op een eigentijdse manier, is dit boek zowel een handig apologetisch hulpmiddel in het gesprek met niet-gelovigen als een bron aan bewijs waarom het christendom het krediet verdient voor veel van de menselijke, sociale, wetenschappelijke en culturele vorderingen in de Westerse wereld de afgelopen twee millennia. Ieder hoofdstuk is verrijkt met plaatjes, tijdlijnen en overzichten.

U kunt het boek hier (Amazon Deutschland), hier (Amazon UK) en hier (Amazon.com) bestellen. ( Let op! Gratis verzending naar Nederland.)

Over de Auteur

Alvin J. Schmidt is emeritus professor sociologie aan het Illinois College in Jacksonville (VS) en auteur van diverse boeken.

Product Details

Druk: 1
Paperback: 334 pagina's
Eerste Druk: November 2013
ISBN: 978-94-90141-02-8
Oorspronkelijke titel: How Christianity Changed the World